Skillnader

Här visas skillnader mellan den valda versionen och den nuvarande versionen av sidan.

Länk till den här jämförelsesidan

soekandeinfo [2019-05-10 17:02]
Magnus Arvidsson [Är kollektivhus något för dig?]
soekandeinfo [2019-12-17 07:16] (aktuell)
Magnus Arvidsson [Är kollektivhus något för dig?]
Rad 1: Rad 1:
 ====== Är kollektivhus något för dig? ====== ====== Är kollektivhus något för dig? ======
  
-__Information in English: [[applicants|click here]]__ (in progress).+__Information in English: [[applicants|click here]]__ .
  
 Det är väldigt speciellt att bo i kollektivhus, passar några av oss utmärkt, men andra skulle inte trivas där. Det är väldigt speciellt att bo i kollektivhus, passar några av oss utmärkt, men andra skulle inte trivas där.
Rad 7: Rad 7:
 Lunds Kommunala Fastighetsbolag äger huset, men där upphör många av likheterna med hyresrätt. Följande måste kännas bra annars är troligen inte kollektivhus rätt boendeform:  Lunds Kommunala Fastighetsbolag äger huset, men där upphör många av likheterna med hyresrätt. Följande måste kännas bra annars är troligen inte kollektivhus rätt boendeform: 
    
-//De som antas till lägenhet i Kollektivhuset Regnbågen skriver under särskilda bestämmelser och blir medlemmar i Lunds Kollektivhus nr 2 Ekonomisk förening.//+De som antas till lägenhet i Kollektivhuset Regnbågen skriver under särskilda bestämmelser och blir medlemmar i Lunds Kollektivhus nr 2 Ekonomisk förening.
  
 Det innebär bland annat att hyresgästen åtar sig att utföra de uppgifter föreningens medlemmar har för husets skötsel, delta i husets matlagning, samt följa de särskilda ordningsregler, som gäller i kollektivhuset. Det innebär bland annat att hyresgästen åtar sig att utföra de uppgifter föreningens medlemmar har för husets skötsel, delta i husets matlagning, samt följa de särskilda ordningsregler, som gäller i kollektivhuset.
Rad 17: Rad 17:
    * Det är också viktigt att vilja ta egna initiativ, känna ansvar och se när saker behöver göras i huset och i trädgården.     * Det är också viktigt att vilja ta egna initiativ, känna ansvar och se när saker behöver göras i huset och i trädgården. 
    
-I gengäld lär vi känna varandra och delar ansvar för både egendom och människor. Att bo i Kollektivhuset Regnbågen är tryggt och roligt när alla bidrar.//+I gengäld lär vi känna varandra och delar ansvar för både egendom och människor. Att bo i Kollektivhuset Regnbågen är tryggt och roligt när alla bidrar.
  
 **Obs! De särskilda reglerna innebär att det inte går att göra lägenhetsbyten på samma sätt som i vanliga bostäder. Nya hyresgäster ska alltid godkännas av föreningen, även vid byten.** **Obs! De särskilda reglerna innebär att det inte går att göra lägenhetsbyten på samma sätt som i vanliga bostäder. Nya hyresgäster ska alltid godkännas av föreningen, även vid byten.**
Till början av sidan
soekandeinfo.txt · Senast uppdaterad: 2019-12-17 07:16 av Magnus Arvidsson